Pokvariti
01
2010

Postavljanje prilagođeni ključ naredbe u Photoshop CS4


Adobe Photoshop je postao de facto program za bezbroj dizajnera iz skromnog početnika pa sve do profesionalnih tiskara medija dizajnera, a sve zamislive između. U to rekao, postoji bezbroj načina za korištenje ovog programa. Srećom ljudi na Adobe bili toliko dobri da bi se omogućilo korisnicima svojih proizvoda prilagoditi svoj radni prostor za učinkovito koristiti alate i mogućnosti brzo i udobno, maksimiziranje kreativnost i umanjuje dosada navigacije izbornika ostvariti jednostavne zadatke. Tu je popis prečaca na tipkovnici koje dolaze unaprijed iz Adobea (Kliknite ovdje kako bi saznali kako pristupiti njih) , ali ove kratice se ne može uvijek odgovarati vašim potrebama. In this tutorial ću vam pokazati kako napraviti svoj vlastiti prečac za jedan od mojih najčešće korištene naredbe, slika "isplivati" lice. Imajte na umu ova metoda radi za gotovo svaku naredbu izbornika, tako da sam Vam savjetujemo da koriste taj proces po potrebi. Vi ćete biti zaprepašteni koliko vremena možete uštedjeti pomoću tipke prečaca i miš zajedno.

 1. Otvorite Photoshop CS4 i naći "Edit". Pri dnu ćete naći "prečice na tipkovnici", odaberite ovu opciju. Također možete koristiti "Alt + Shift + Ctrl + K".
 2. Keyboard Shortcuts

 3. Odaberite padajući izbornik "prečace" i izaberite "programa izbornika".
 4. Application Menus

 5. Odaberite padajući izbornik za "slika" i pomaknite se pri dnu gdje bi trebali naći "isplivati".
 6. Crop

 7. Kliknite na "Crop", a polje za unos otvorit će se samo na desnoj strani.
 8. Type your desired key command

  U ovom trenutku trebali eksperimentirati s kombinacija tipki da će biti lako za vas zapamtiti, ali ne u sukobu s drugim često korištenih prečica. Napravio sam kompromis u ovoj fazi s mojim izborom koristiti "Ctrl B". Po defaultu ovaj prečac je povezan s naredbom "Color Balance" koji koristim daleko rjeđe nego "usjeva" pa sam se dobro osjeća ga zamjene. Da biste to učinili, jednostavno kliknite u polje za unos i upišite željene tipke.

  This is an example of my command

 9. Odavde sve što trebate učiniti je kliknuti "Prihvati" i spremite ovaj novi set tipki kao "(Your Name) Default" ili nešto slično, tako da u budućnosti lako možete vratiti na tvorničke postavke postavljen tako da odaberete "Default" iz " Set "padajući izbornik.

A sada je vrijeme za vas da stavite svoje napore kako dobro iskoristiti!


Tagovi: , , , , ,
objavljen u dizajn tutoriali by Rory

Pratite komentare putem RSS Feed | Ostavite komentar | Trackback URL

Ostavite svoj komentar

© 2008 - 2014 - Sva prava pridržana - Ideamesh, Inc 22 upita. 0,278 sekundi.