Mar
01
2010

Postavljanje običaj Ključne naredbe u Photoshop CS4


Adobe Photoshop je postao de facto program za nebrojene dizajnere iz skromnom početnika pa sve do profesionalnih dizajnera, tiskanim medijima i sve zamislive između. U što je to rekao, postoji bezbroj načina za korištenje ovog programa. Srećom ljudi na Adobea su bili toliko dobri da bi se omogućilo korisnicima svojih proizvoda prilagoditi svoj radni prostor kako bi učinkovito koristiti alate i mogućnosti brzo i udobno, maksimiziranje kreativnost i umanjuje monotonija navigacije izbornika ostvariti jednostavne zadatke. Tu je popis prečaca na tipkovnici koje dolaze unaprijed Adobe (Kliknite ovdje kako bi saznali kako pristupiti njih) , ali ove kratice ne mora uvijek odgovarati vašim potrebama. U ovom tutorial ću vam pokazati kako napraviti svoj vlastiti prečac za jedan od mojih najčešće korištene naredbe, slika "isplivati" značajka. Imajte na umu ova metoda radi za gotovo svaku naredbu izbornika, pa sam Vam savjetujemo da koriste ovaj proces po potrebi. Vi ćete biti zaprepašteni na koliko vremena možete uštedjeti pomoću tipki i miš zajedno.

 1. Otvorite Photoshop CS4 i naći "Uredi" izbornik. Prema dnu ćete pronaći "prečice na tipkovnici", odaberite ovu opciju. Također možete koristiti "Alt + Shift + Ctrl + K".
 2. Keyboard Shortcuts

 3. Odaberite padajući izbornik "prečace" i odaberite "Zahtjev izbornika".
 4. Application Menus

 5. Odaberite padajući izbornik za "slika" i pomaknite se pri dnu gdje se treba naći "isplivati".
 6. Crop

 7. Kliknite na "Crop", a polje za unos otvorit će se samo na desnoj strani.
 8. Type your desired key command

  U ovom trenutku treba eksperimentirati s kombinacija tipki da će biti lako za vas zapamtiti, ali ne u sukobu s drugim često korištenih prečica. Napravio sam kompromis u ovoj fazi s mojim izborom za korištenje "Ctrl B". Po defaultu ovaj prečac bio povezan s naredbom "Color Balance", koji se koristi daleko rjeđe nego "usjeva" pa sam se dobro osjeća ga zamjeni. Da biste to učinili, jednostavno kliknite u polje za unos i upišite željene tipke.

  This is an example of my command

 9. Odavde sve što trebate učiniti je kliknuti "Prihvaćam" i spremite ovaj novi ključni set kao "(vaše ime) Default" ili nešto slično, tako iu budućnosti možete jednostavno vratiti na tvorničke postavke postavljen tako da odaberete "Default" iz " Set "padajući izbornik.

A sada je vrijeme za vas da stavite svoje napore kako dobro iskoristiti!


Tagovi: , , , , ,
objavljena je u dizajn Tutoriali Rory

Pratite komentare putem RSS | Ostavite komentar | Trackback URL

Ostavite Vaš komentar

© 2008 - 2014 - Sva prava pridržana - Ideamesh, Inc 22 upita. 0.212 sekundi.